Voor iedereen die wil groeien

Loopbaan & Levensvragen

Vraag je je weleens af: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Je bent niet de enige. In een maatschappij die steeds dynamischer en veranderlijker is, moet je je eigen weg zien te vinden. Dat is voor iedereen anders, want ieder mens is uniek. 

Het kan ook zijn dat je telkens tegen hetzelfde probleem aanloopt op je werk, of privé. Omgaan met feedback blijkt lastig te zijn of je hebt moeite om grenzen aan te geven. 

Herkenbaar?

  • Ik loop telkens tegen hetzelfde probleem aan in mijn leven.
  • Ik ben niet gelukkig in mijn werk.
  • Ik weet niet wat ik wil.
  • Ik ben op zoek naar zingeving.
  • Ik weet niet waar ik goed in ben.
  • Is dit het leven zoals ik het wil leven?

Wil je graag:

  • Gelukkig worden in wat je doet.
  • Jezelf beter begrijpen.
  • In je kracht staan.

Een standaard model om je eigen weg, of antwoorden, hierin te vinden bestaat niet. Wel kun je jezelf beter leren kennen zodat je je eigen kompas ontwikkelt om op te varen. Dat werkt het beste in de dialoog met een ander die je een spiegel voorhoudt om naar jezelf te kijken. Dat is waarin ik je kan begeleiden.  Wellicht kan ook een ODC-drijfverenmeting een goed hulpmiddel zijn in je zoektocht.