Loopbaan & Levensvragen

Vraag je je weleens af: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Je bent niet de enige. In een maatschappij die steeds dynamischer en veranderlijker is, moet je je eigen weg zien te vinden. Dat is voor iedereen anders, want ieder mens is uniek. 

Het kan ook zijn dat je telkens tegen hetzelfde probleem aanloopt op je werk, of privé. Omgaan met feedback blijkt lastig te zijn of je hebt moeite om grenzen aan te geven. 

tree-of-lfie

Herkenbaar?

Wil je graag:

Een standaard model om je eigen weg, of antwoorden, hierin te vinden bestaat niet. Wel kun je jezelf beter leren kennen zodat je je eigen kompas ontwikkelt om op te varen. Dat werkt het beste in de dialoog met een ander die je een spiegel voorhoudt om naar jezelf te kijken. Dat is waarin ik je kan begeleiden.  Wellicht kan ook een ODC-drijfverenmeting een goed hulpmiddel zijn in je zoektocht.

Wat anderen zeggen

“Wouter heeft me geholpen mezelf beter te leren kennen en te begrijpen. Door zijn directe en empathische manier wist hij me uit te dagen om dieper te graven, en voelde ik me gehoord en gewaardeerd. Wouter heeft de bijzondere vaardigheid, mij een positief gevoel over mezelf te geven en trots te zijn op mezelf – inclusief de moeilijkere kanten van mijn karakter.”

J.
Adviseur